Home » Gadget's » Adevăratele reduceri le voi găsi după Black Friday pe Olx

Având experienţele anterioare, mergând astăzi prin toate magazinele dar şi auzind diverşi prieteni am să îţi arăt cum ţi-ai buşti tot bugetul până la sărbători ca un prost.

Te-ai trezit de dimineaţa ca şi mine, ştiu am ratat împreună singurele oferte autentice de Black Friday 2014, a ratat iPhone 5s, nu ai prins nici PS4 la 1000, până m-am dezmeticit am ratat si Samsung Gear Fit. Acum tu ce faci? Eu mi-am luat doar ce oricum îmi trebuie şi luam, două telefoane mocăciune.
download (1)
Dar tu…..tu ai un buget şi dacă tot nu ai apucat să îţi iei ceva bun te-ai apucat să cumperi un storcător de fructe, ştiu ai văzut tu la top shop cum fac ăia kilograme de suc. Felicitări pentru nou mobilier inutil, ai să revii aici şi ai să îmi spui că mai bine îţi cumperi Mirinda la litru decât să întorci toată casa pe dos pentru un pahar de suc din 2 kg de mere!

Eşti pe picior mare şi îţi zici că odată în an merită să te răsfeţi, aşa că de acum înainte vrei o cafea bună ca aia de la tonomat. Diferenţa e că aia e 1 leu, tu ai să ai nişte pastile de la Doncafe cu 15 căcaturi de arome şi ai să dai pe o pungă 30 de lei, ai fix 12 cafele, deci împarte tu…..sfatul meu e să revii la vechiul ibric sau la filtru ăla de cafea la 10 lei, ai să bei şi ai să vezi. Fă loc pe şifonier că mai ai de cumpărat!

Cum poţi tu să te mai priveşti în oglindă dacă soţia ta nu îşi cumpără o maşină de cusut. Pfff păi ce familie sunteţi? Oricum ea nu ştie să bage aţa în ac şi nu o va folosi niciodată dar musafirii tre’să o vadă, te-au făcut pe tine 5 milioane gogu?

Am văzut zeci de cucoane care se băteau pe aspiratoare, nimic rău doar că asta nou e o firmă de care nu ai auzit dar e în reducere şi are o perie în minus. Acum mă întreb aşa,un studiu spune că majoritatea locuinţelor sunt 95% acoperite cu gresie şi parchet…..deci cum dracu de ai uitat de un mop şi ţi-ai luat aspirator?

Ultima fiţă este acum să ai spălător de vase, sunteţi un cur şi un cap, folosiţi fix 2-4 farfurii pe care le poţi spăla cu o lavetă dar cum mai poţi ieşi în lume dacă nu ai spălător de vase? Ce vor spune prietenii tăi când vin în vizită? Nu e de parcă ai face revelioane la tine acasă zilnic, oricum mănânci mai mult de la fast-food.

Aparatul de făcut pâine, e un must în lumea ta mondenă. Aşa că nu ai să mai dai 1 leu să îţi cumperi pâinea de la supermarket, ai să stai ca boul 2 zile să faci 3 franzele după care ai să o depozitezi tot pe şifonier, o mai scoţi doar când vine cineva şi vrei să te lauzi cât de prost eşti.

Zi drept, a venit timpul să te culturalizezi?! aşa că ai cumpărat şi 3-4 cărţi în reducere. Erau despre ceva profund, despre dragoste şi ceva personalitate….plm ştim amândoi că nu ai să le deschizi dar ai ce etala în bibliotecă, apropo tu nu aveai bibliotecă, păi ce facem Gogu? Cumpărăm una!

Pune în bibliotecă şi cele 15 filme cumpărate, ştiu te-ai gândit în ansamblu şi te imaginai cu soţia stând la un film abia cumpărat, cu o prăjitură în faţa făcută de noul aparat de prăjituri. Realitatea e că tot cu bere şi seminţe vei rămâne şi tot de pe filelist le vei scoate!

Acum sunt curios, pentru sănătatea ta ce ţi-ai luat? Bicicletă medicinală? Bandă de alergare? Aparat de forţă sau set fitness? Ştiu că ar fi bine să mai faci/facem ceva mişcare dar mai ştiu că după maxim 10 utilizări se va plictisi aparatul singur!

Uite aşa ajungi să îţi umpli casa cu lucruri inutile şi mai rămâi şi fără bani.

Adevăratele reduceri le voi găsi după Black Friday pe olx, atunci când veţi realiza câte căcaturi aţi cumpărat.

, , ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

comments

 1. Marius Cucu spune:

  FOarte adevarat. Anul asta e singurul in care n-am spart niciun leu. Mi-ar fi placut fordul ala 😀

  • cKy spune:

   Sincer sa fiu m-am uitat lung la masinile alea deoarece anul trecut am avut o tentativa pentru noul Aveo 1.3 motorina in 6 trepte.
   Dar mi-am amintit ca ma mut in alt oras , nici electrocasnice nu mi-am mai luat pentru casa abia achzitionata :)) , asta pentru ca 95% din timp voi conduce masina firmei, drept dovada pe masina mea abia am adunat 15 mii km in 2 ani si o prinde rugina.

 2. […] intru acolo şi cumpăr, e sloganul celor de la tocmai dar se aplică şi pentru OLX. Am scris că Adevaratele reduceri vor fi pe Olx după Black Friday , aşa a fost şi anul […]

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Statistici T5
%d blogeri au apreciat: