Home » Personal » Blog » Ce vis ți-ai îndeplini cu 5000€ ?

Banca Transilvania te face STAR, îți oferă posibilitatea de a avea mereu la îndemână cardul STAR Forte pentru a-ți îndeplini visele.

Eu folosesc un astfel de card de cumpărături pentru care plătesc rate fără dobândă. Am două chiar, unul alimentat mereu cu cash și unul special pentru cumpărături.

De ce sunt utile asfel de caduri? În primul rând îți poți accesa dorințele la orice oră, fie că vrei să îți schimbi televizorul sau telefonul, ori vrei să mergi într-o excursie ai cardul la dispoziție.

Deși nu sunt un negativist, știm că lucrurile nu țin o veșnicie. Poate ți se strică mașina de spălat sau frigiderul într-un moment mai delicat, ai cardul la îndemână să îți înlocuiești device-ul stricat.

În plus, pentru fiecare leu cheltuit mai primești 1 punct cadou . Aceste puncte le poți folosi în magazinele partenere STAR BT.

Ce trebuie să știi despre cardurile STAR Forte :

  • Poți împrumuta până la 5 salarii
  • 5 ani perioadă de ramburs, dar poți prelungi automat cardul
  • Trebuie să achiți minim 10% din suma utilizată, nu ai o dată fixă. Poți achita oricând între 01 și 25 a lunii.
  • Poți cumpăra în rate , trebuie doar să soliciți asta magazinului partener STAR.
  • Sumele depuse pot fi reutilizate imediat.

Hai să vă zic o chestie faină, motivul pentru care utilizez un card asemănător. Astăzi vreau să îmi cumpăr un telefon, dau pe el 1500 ron , suntem în data de 15.10 , vreau telefonul astăzi că este promoție și îl iau mai ieftin. Pe data de 20.11 încasez salariu, așa că rambursez cei 1500 ron utilizați pentru a nu plăti dobândă, după data de 25 îi poți reutiliza.

mecanism

 

Ce criterii trebuie să îndeplinești pentru cardul STAR Forte:

  • Să ai cel puțin 1 an vechime ca angajat

STAR FORTE

Banca Transilvania mă întreabă ce aș face eu cu 5000 € . În primul rând aștept să mă înscriu în programul A doua casă, deci aș merge la eMag, Altex și Flanco pentru a-mi cumpăra electricele și electrocasnicele.

Din Praktiker sau Proges mi-aș cumpăra necesarul pentru decorarea casei.

 

Dacă ar fi să utilizez acum 5000€ , întâi aș merge la Carfit pentru a-mi comanda niște piese la mașină (am câteva pe listă) , apoi la eMag să îmi iau o consolă PS4 și un alt telefon soției.

Etimând că aș mai rămâne cu circa 4000€ mi-aș cumpăra de la Eurolines o vacanță călduroasă într-o țară exotică ca un STAR ce sunt. Ceva cu soare și plajă , tot am avut concediul ratat anul acesta la mare.

Sau aș merge să vizitez templul Tutankamon, sunt fascinat de locul acesta și de istoria lui. Cred că un astfel de sejur pe sfârșit de an mi-ar încărca bateriile pentru 2016.

Sunt curios ce vise v-ați îndeplini voi cu 5000 € pe un card de cumpărături. Sunt convins că visele voastre diferă, vreau să le aflu.

, ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

comments

  1. Marius spune:

    Sa gasesc o modalitate de a-i dubla.. ca la randul lor sa ii dublez iar si iar.

Lasă un comentariu

Statistici T5
%d blogeri au apreciat: