Home » de prin online » Seriale » Episodul 7 : Micul Erou

Micul Erou-
Lucrurile au început să meargă aparent bine pentru Adi, Elena a acceptat să iasă cu el în oraş, noua afacere „Dream” se mişcă şi deja banii vin din toate direcţiile.

Însă există un aspect pe care Adi refuză să îl ia în considerare. Petrică Leu s-a hotărât să nu stea degeaba şi îşi lansează şi el în piaţă noul drog, preparat în propriile laboratoare şi denumit „Magic”.

Adi află de mişcarea lu’ Petrică , însă este convins că el deja şi-a format o clientelă şi nu are cum să piardă teren în faţa lui Petrică, însă Petrică lansează drogul la un preţ mult sub ce are Adi, îl va vinde cu 100 lei pe gram.

Noul drog „Magic” oferă cam aceleaşi senzaţii ca „Dream” şi se răspândeşte repede. Adi micşorează preţul pentru a ţine pasul iar uşor , uşoar oraşul se umple de magazine de vise.

După o perioadă apar şi primele probleme, ştiri cu puştani găsiţi drogaţi în scări de bloc, oameni ce îşi injectează drogul în venă.
Părinţii fac plângeri la poliţie iar acum Adi şi Petrică au ajuns în atenţia poliţiei. La un prim control nimeni nu păţeşte nimic deoarece substanţele nu sunt interzise însă primarul oraşului decide să îşî facă singur legea.

Organizează echipe de filaj, astfel arestează orice persoană ce iese din magazinul de vise. Nu au ce să le facă acestor oameni din punct de vedere legal, însă apelează la un truc. Persoanele arestate sunt duse la secţie iar de acolo sunt chemate rudele lor pentru a fi preluaţi, cât stau în secţia de poliţie li se ţine şi o sedinţă cu efectele acestor droguri.

Cei mai mulţi tineri renunţă să mai consume, asta după ce au fost preluaţi din secţiile de poliţie de părinţii lor.

Brusc apare şi primul deces, un tânăr ce îşi dilua praful şi apoi îl injecta a murit. Avea halucinaţii, era mereu speriat, deshidratat deoarece nu mai mâncase de 8 zile, inima a cedat.

Primarul decide să pună capăt acestor magazine, aşadar hărţuieşte toate magazinele de vise zilnic, acte de contabilitate, acte de provenienţă marfă, sperie clienţii, sperie angajaţii. Uşor , uşor magazinele se închid însă afacerea se mută în stradă la dealeri.

Adi ştie că dacă Petrică nu ar fi apărut cu drogurile lui, treaba ar fi mers bine şi el şi-ar fi continuat acum afacerea la vedere.
Elena aude în presă ce se întâmplă, îl evită pe Adi, îi respinge apelurile, nici la meditaţii nu îl mai cheamă.
Iarăşi, lumea lui Adi s-a prăbuşit. Încă face bani din „Dream” prin dealeri însă a pierdut persoana dragă, pentru Elena s-a apucat de afacerea asta.

Adi îşi continuă viaţa aşa cum e, începe iar să frecventeze cluburile, maşină de lux şi viaţă de gangster.
Este terminat din puct de vedere psihic şi parcă nu îi mai pasă ce se întâmplă în jurul lui.

Merge iar la Timişoara pentru aprovizionare, aici află că prostiile produse în oraşul lor a afectat afacerea în toată ţara. Traficanţii din toată ţara au afacerile distruse acum, Guvernul introduce aceste substanţe pe lista celor interzise, totul a plecat de la lăcomia lui Adi şi implicarea lu Petrică Leu.

Furnizor din Timişoara îl anunţă pe Adi că acum marfa a devenit ilegală iar aducerea ei în ţară este foarte riscantă, nu prea mai sunt stocuri, aşa că va cumpăra şi el cât i se dă.

Adi se întoarce acasă, are puţină marfă, nu îi va ajunge nici o săptămână ce are. Decide să meargă la Petrică:
– Ohooo, Adi ce vânt te aduce?
– Petrică dacă nu te băgai tu cu marfa ta, acum totul era ok, puteai să afli şi tu furnizorul, nu să faci căcaturi.
– Ţi-am zis să facem treabă împreună, m-ai refuzat.
– Uite care e treaba, prostia ta a închis toate magazinele din ţară şi le-a făcut ilegale
– Perfect, pot să îmi vând cocaina iar şi cu profit uriaş.
– Te înşeli Petrică, clienţii au dat deja de ceva asemănător şi ieftin, în plus „Dream” era consumat şi de alţii, oameni care nu erau neaparat consumatori frecvenţi.
– Aşa, ai venit să îmi faci morală sau ce?
– Nu, am venit să îţi spun că eu deţin ultimele grame din ce însemna „Dream” în ţară, însă nu ajunge nici o săptămână.
– Şi ai venit la mine pentru…..?
– Vreau să încercăm să îl multiplicăm în proporţie de 80% aşa cum este el acum, ştiu că ai un laborator.
– Păi nu îl poţi îndoi fără ca oamenii să nu îşi dea seama.
– Gasim o soluţie, trebuie să fie ceva care să îi restabilească proprietăţile.

Aşa că Adi ajunge să colaboreze iar cu Petrică, se pare că viaţa care l-a consacrat nu poate sta deoparte.
După mai bine de 2 săptămâni de cercetare, laboranţii găsesc o soluţie. Decid să topească toată cantitatea de praf în câteva căzi de apă, apoi îi vor adăugat câteva substanţe chimice, prin acea reacţie chimică proprietăţile originale ale drogului se amplifică.

Aşadar Adi şi Petrică au marfă, însă noul drog este schimbat. Oferă acea stare de energie şi fericire până când începe să îi dispară efectul, apoi consumatorul intră într-o stare de depresie, lipseşte pofta de mâncare, nu poate dormi până când drogul nu este eliminat din organism.

Drogul îşi face prezenţa în stradă iar consumatorii află rapid ce efecte are. Clientela nu mai este la fel de mare, unii refuză să consume acest nou tip de drog, ei consumau drogul pentru starea de bine nu pentru starea de depresie oferită de acesta.

Deşi acum vând mai greu din marfă, nu se plâng. Poliţia află că acum în piaţă se află un nou drog însă nu a deţin piste.

Matei se retrage din afacere, nu vrea să aibă treabă cu Petrică Leu, are destui bani cât să stea la cutie. Pentru a sărbători retragerea merge într-un club de noapte să petreacă. Era un club frecventat doar de interlopi, nu se temea de ei deoarece avea câte ceva la dosar pentru fiecare.

Beat şi dornic de distracţie, merge la un tip din club. Oamenii îl ştiau ca dealer de cocaină. Îşi cumpără 2 grame şi decide să se pună pe petrecut.

În mai puţin de 2 minute clubul este luat cu asalt de poliţia mascată, dealerul era filat iar în club se aflau mai multi poliţişti civili.

Matei este încătuşat, încearcă să le spună că este de la narcotice şi că defapt era sub acoperire în acel club. Însă ce nu ştia el, este că era urmărit de ceva vreme. Colegii săi au observat că Matei şi-a luat casă nouă, maşină de lux, aşa că au început să îl urmărească. Nu ştiu decât că obliga dealerii de pe stradă să îi predea drogurile, se pare că unul din ei a suflat informaţia….

Adi este îngrijorat, se teme că Matei îl va turna în schimbul libertăţii sale.

Va urma…..

, , , , , ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Statistici T5
%d blogeri au apreciat: