Home » de prin online » Exodul Islamist și Calul Troian

Calul Troian Islamist
Parcă istoria ne tot trage de urechi și ne aduce aminte că nu există asemenea exoduri ci mai degrabă invazii.

Nu neg problemele din țara lor dar nici nu pot privi cu milă ce se întâmplă în Europa.

Dacă mâine Românii au trece așa granițele n-ar fi bai, 40% din ei s-ar alinia la legile țării gazdă iar ceilalți ar înfunda pușcăriile. Însă aici 100% vor distruge ușor Europa.

Pentru că știm , unui islamist dacă îi spui ceva de Allah îți face familia revelion și astfel cât ar dura ca după 3-4 ani după ce lucrurile s-ar liniști puțin, să vină un ordin „Allah mi-a zis să convertim păgânii, dacă nu, sânge va curge” iar întreaga UE va fi pusă la pământ pentru că ai sute de mii de musulmani în teritoriu și este greu să îi monitorizezi.

Toată această invazie este strategică, nu s-au dus către țările învecinate lipsite de conflict, au venit în
Europa alegând țări ca Franța, Germania și Spania, țări dezvoltate.

Ar părea ireal dar România este tot un punct strategic, este o țară NATO și este bariera acestei alianțe.

Prima dată au trecut prin Grecia și Macedonia, ăștia ce au făcut? I-au urcat în tren și i-au trimis mai departe, nu i-au trimis de unde au venit ci către noi. Probabil și-au zis „Lasă că ne descurcăm noi, doar să nu stea în țara noastră, doar că nu s-au gândit că Europa va suferi grav pentru această stângăcie.

Islamiștii refuză să se integreze în societate sunt mai răi decât țiganii noștri. Umblă în găști de 8-10 oameni, violează, fură și ucid. Asta acum cu câteva sute, cam ce se va întâmpla când vor fi câteva mii în orașele în care se stabilesc?

Știm din istorie că musulmanii sunt foarte agresivi și vor încerca să ne convertească la religia lor, orice refuz va avea repercursiuni.

Djihadul a apărut atunci când Muhammad a încercat să convertească meccanii la Islam, cine refuza trebuia să plătească tribut, dacă nu erau uciși.

‘Diferiţi profeţi au fost trimişi de Dumnezeu pentru a ilustra atributele sale: Moise, cu blândeţea şi providenţa sa; Solomon, cu înţelepciunea, măreţia şi gloria să; Iisus Hristos cu dreptatea, cunoaşterea şi puterea sa…Niciuna dintre aceste calităţi nu era, totuşi, suficientă pentru a impune credinţă, şi chiar minunile lui Moise şi Iisus au fost tratate cu neîncredere. Din această cauză, eu, ultimul dintre Profeţi, sunt trimis cu sabia! Nu este vorba de cei care răspândesc credinţa mea; dar ucideţi pe cei care resping supunerea la lege. Oricine lupta pentru adevărata credinţă, fie că se jertfeşte, fie că cucereşte, va primi cu siguranţă o recompensă glorioasă”.

În ultimii ani ai secolului nostru, în țările islamice este haos, haos stârnit de ideologii politice și religioase, noi de ce am vrea acest haos pe tărâmul noastru?

Noi oamenii și în general românii suntem săritori și ne place să susținem pe cei mai slabi, acum este o falsă impresie că acești refugiați sunt slabi.

Sunt slabi acum după mii de kilometri parcurși și foamete, după ce se vor stabili vor deveni mai puternici.
În 10 ani se vor stabili să spunem în Moldova, își vor face partid și vor cere ca acel teritoriu să devină independent, apoi vor născoci prin istorie și vor spune că ei au fost prima dată aici iar Moldova este a lor.

Ceva diferit de cazul ungurilor din România? NU! Diferența e că pe unguri încă îi putem controla.

Și totuși sunt câteva chestii stranii. America nu face nimic, țările Europene încearcă să respingă refugiații dar fără violență, nu îi vor răni. Dacă duci tancuri (Bulgaria) la graniță dar nu le folosești e ca și cum le-ai zice „Poftiți pe aici, avem arme dar avem și chifteluțe cu Cola”

Pe lângă musulmani, cine mai câștigă din rahatul ăsta? Rusia!
În Rusia nu vor încerca să treacă, Putin i-ar lichida instant, astfel musulmanii refugiați îi fac treaba lui Putin.
Acesti refugiați dezechilibrează alianța UE și NATO, Rusia nu este atinsă, țările invadate vor deveni mai sărace și mai preocupate de problema imigranților. În timp ce Rusia își poate reface economia dând drumul iar la comerț către aceste țări mărind prețurile, pentru că și populația a explodat instant, Germania estimează că până la final de an vor trece granița 800.000 de imigranți.

, , , ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Statistici T5
%d blogeri au apreciat: