Home » Tech News » RCS-RDS devine DIGI

rcs-rds
Am să explic exact la ce mă refer. RCS-RDS este DIGI doar că acum compania și-a propus ca numele RCS-RDS să apară numai în contextul administrativ.

Așadar se lucrează intens la brandul DIGI, un brand care își propune să iasă din rândul brandurilor corporate și să vină mai aproape de oameni. DIGI ca și brand vrea să aibă relaționeze sentimental cu populația.

În momentul de față când spui DIGI, spui o grămadă de lucruri : Televiziuni, radio, catv, net, tel fix, tel mobil, energie, Video On Demand, etc.

DIGI a început această relație cu populația încă de anul acesta când a fost implicat în multiple acțiuni.

La ESTIvalul DIGI de pe plaja Ovidiu oamenii au putut relaționa cu universul DIGI pe orice segment, au fost prezenti la Untold, au sponsorizat Călătorie între cer și pământ, au fost și vor mai fi multe acțiuni de acest gen. Acțiuni fără iz comercial, acțiuni de relaționare cu cetățenii.

În acest moment în piața din Europa nu există o companie atât de completă, cu atât de multe servicii integrate sub același brand.

Știu că orice articol despre DIGI aduce imediat comentarii ca „Cu semnalul cum rămâne”, am să las aici link către harta 4G Digi Mobil, hartă ce se actualizează cu noi site-uri cam odată la 2 zile. Link aici.

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

comments

  1. Marius spune:

    Degeaba e harta dacă banda n-o au decât câteva dispozitive. Problema este semnalul inconstant și faptul că se întrerup convorbirile. Cu telekom-ul e nebunie.
    Trebuie sa suni de 2,3 ori ca să îți formeze.
    Hai, să zicem că pe vreme bună e ok. Să vezi pe ploaie cât de tare e.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Statistici T5
%d blogeri au apreciat: