Home » Personal » Rubrica Seriale

Deşi din google analytics aflu că cel mai citit articol (fără premiu :)) este Introducere : Micul Erou, datorită lipsei de comentarii nu ştiu exact ce să cred.

Am primit câteva încurajări pe facebook şi pe blog să continui serialul, este un serial dur şi desprins din viaţa reală. Acest Adi vă este prieten, cunoaşteţi toţi câte un Adi şi ştiţi prin ce trece.

Astăzi am lansat şi episodul doi, am de gând să continui acest serial şi credeţi-mă, îl văd destul de lung. Însă depinde de inspiraţie şi idei.

Mai am pe rol un serial comic, cu doi studenţi care stau în chirie , şomeri de fel. Este o comedie in the house, în minte mă macină şi ceva de dragoste, însă nu ştiu dacă este ok să dau drumul la 3 seriale odată, probabil voi lăsa la aprecierea voastra şi la trecerea timpului.

Prin acest articol vreau să aflu părerile voastre, ideile voastre şi ce aşteptări aveti voi, şi neaparat am aşteptări de la voi, ca nivel de implicare.

, ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

comments

  1. Gabriel Ursan spune:

    Trebuie sa bem o bere când te întorci 🙂

  2. TRZ spune:

    Partea buna la serialul asta e ca te captiveaza si cel putin din curiozitate te face sa il citesti,astept si urmatoarele episoade. Succes

  3. Marius Cucu spune:

    E irelevant daca ai comentarii sau nu pe un articol. Poate lumea il citeste si il da mai departe. Sunt articole cu feedback si articole fara feedback direct.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Statistici T5
%d blogeri au apreciat: