Home » Cum te lasi de fumat » Am testat IQOS și pare promițător

iqos
Am trecut de câteva luni pe țigară electronică, am scris aici, am simțit beneficiul lipsei de gudron instant, însă am și câteva probleme.
Mai exact cred că sunt alergic la acel lichid deoarece îmi provoacă mici mâncărimi, în plus am senzația unui mucus pe plămâni. Mă gândesc că este de la vaporii de lichid care nu reușesc să se evapore așa cum trebuie și se depun.

Ca țigară electronică este ok, are autonomie bună, are reglaj de aburi, este ok, dar motivele descrise mai sus m-au făcut să caut și alte soluții.

La o plimbare prin mall am descoperit IQOS și treaba cu HeatSticks.
La bază IQOS este un dispozitiv asemănător (desing) cu țigara electronică, are o lamelă care se încălzește. În dispozitiv se pun HeatSticks-urile care sunt niște țigări mici.

Aceste țigări sunt pe bază de tutun crud, au doar nicotină, nu au gudron și evident nu sunt la fel de nocive deorece fumatul se produce prin încălzirea tutunului, nu prin arderea lui.

A fost ok primul HeatStick, mi-a redat exact senzația fumatului însă nu mirosea la fel de urât, nu produce scrum, nu produce ardere.

Am fost tentat să îl cumpăr pe loc, costă 350 de lei dispozitivul, un pachet de „tigări” HeatSticks costă 17 lei și are 20 de bucăți, deci exact cât un pachet clasic de țigări.

Dar înainte de a face pasul ăsta am încercat să adun feedback. Primul feedback l-am avut tot în mall, un nene spunea că nu mai fumează țigări clasice de o lună de zile.

Apoi am dat de un coleg de muncă, și el folosea. Spunea că este mulțumit, fumează lejer în casă fără să lase miros de scrumieră și spunea că se simte mai bine. Este oarecum normal, nicotina nu este atât de nocivă, procesul de ardere din țigară este.

Am citit și ceva articole hateriste, unii spuneau că acum fumătorii jegoși vor fuma aceste heatstick-uri ostentativ în localuri, explicând populației că sunt legale și că nu scot fum de țigară.

Eu l-aș contrazice, eu nici țigara electronică nu o folosesc în localuri. Nu am chef de explicații și teorii, țin la respectul față de ceilați și a fumătorilor cărora le-ar băli cerul gurii după o țigară.

Accesoriile IQOS se poate cumpăra de aici, HeatStick-urile cred  au apărut și la chioșcuri, dacă nu, cu siguranță le găsiți în Mall-uri.

Folosiți? De când? Păreri?

,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

comments

  1. razvan spune:

    Nu ma înțeleg deloc cu electronicele. Am trecut la tutun de rulat.

  2. Cerasela spune:

    Hello, pentru cine ajunge sa il utilizeze de departe poate vedea beneficiile dispozitivului. Il recomand cu incredere, iar daca sunteti interesati de mai multe detalii si o oferta, va pot ajuta cu drag. Seara frumoasa!

  3. Dj spune:

    Fumator de iqos de 2 luni deja, diferenta fata de tigara electronica e ca treci f usor la iqos, nu simti simptome de trecere. Dupa 2 luni nu ma simt extraordinar, cel mai bine e sa te lasi de tot

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Statistici T5
%d blogeri au apreciat: