Home » Gadget's » Urmează la precomandă PlayStation VR

playstation-var-1200x630
PlayStation VR este ultimul super gadget lansat de Playstation, este incredibil ce știe să facă dar și prețul este pe măsură.

Deși nu a fost lansat la precomandă încă, Amazon s-a grabit să îl publice la prețul de 1125 de dolar canadieni, asta ar înseamna cam 796 de dolari ameriacani.

Playstation a ieșit imediat la rampă și a declarat că ei nu au comunicat încă prețul la care se va vine PlayStation VR, astfel că Amazon a păstrat produsul pe pagină însă l-am pus în unavaible.

Amazon s-a luat însă după un articol din Forbes și probabil au considerat ca fiind o sursă reală.

Eu mă întreb cum este posibil ca Amazon să facă o astfel de gafă? Cum își permite un magazin să pună un produs la vânzare cu un preț care încă nu a fost comunicat de către producător?

Cum să ceri 800 de dolari și produsul să vină la alt preț?

Și totuși nu cred că Amazon a făcut schema asta fără să aibă o informație de încredere. Cred totuși că PlayStation a făcut un pas în spate și urmează să mai umble la preț.

Asta și pentru că VR-ul ar urma să fie lansat undeva prin Mai, dar tocmai a devenit disponibil Oculus care ar costa cu 200 de dolari mai puțin.

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

comments

  1. […] a lansat de curând și PlayStation VR și cu siguranță PS 5 va fi compatibil cu acesta, realitatea virtuală și rezoluția 4K fiind […]

  2. […] Toate telefoanele plasate în precomandă vor veni cu un pachet VR (Virtual Reality) […]

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Statistici T5
%d blogeri au apreciat: