Home » Personal » Blog » 2015 s-a dus, bine ai venit 2016

2016
A devenit și pentru mine un obicei să scriu despre finalul de an vs ce va urma. Am mai făcut asta și în alți ani dar niciodată nu m-am ținut de planul viitorului an, sper ca de data aceasta să fiu mai punctual.

Ținând cont că m-am reapucat de blog prin luna Septembrie, rezultatele sunt cam așa : 27.000 unici, 100.000 de vizite și o rată de respingere de 40%. Clar majoritatea cifrelor sunt înregistrate în septembrie – decembrie.

Pentru 2016 am în prim plan câteva chestii pe personale. În online am mai multe proiecte începute, vreau ca pe măcar 3 din ele să le consolidez și să le cresc.

Am de gând să cresc mult pe afiliere, când zic mult mă refer la un anumit venit constant din afiliere și nu ca până acum, la ciupeală.

Tot pentru 2016 îmi propun să cunosc mai multe persoane din online, să colaborez cu mai multe firme.
În 2015 am dorit să schimb direcția de unde provine traficul, am încercat să fac următoarea ordine Iași, Galați București, însă nu pot să bat capitala , ordinea este București, Galați și Iași. Adică 33% din traficul meu provine din București. Cred că este de vină facebook-ul și share-urile lui.

45% din totalul de trafic este în media de vârstă 25-34 ani și 24% în media 35 – 44 de ani. Din toți 79% sunt bărbați.

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

comments

  1. Marius spune:

    Pai si nu e bine sa fie varstele acelea?!

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Statistici T5
%d blogeri au apreciat: