Home » Gadget's » Blackview BV2000 un telefon de 5′, 4G

Blackview BV2000 1
Blackview BV2000 este un telefon de 5 inch 4G și dual SIM care deține niște specificații decente și un preț foarte avantajos.

Evident are un procesor MTK6735 64bit Quad Core 1GHz și 1GB RAM cu 8GB memorie internă, suportă până la 32Gb.

Partea frumoasă a acestui telefon este că suportă 4G

Are un ecran IPS cu o rezoluție 1280 x 720 și o baterie de 2400 mAh
Blackview 2

Dacă nu ești pasionat de selfie, atunci camerele nu te vor deranja foarte mult, pe spate are o cameră de 5MP iar pe față de 2MP, are și bliț încorporat.

La prețul ăsta cred că este un telefon ideal pentru cei fără pretenții foarte mari sau pentru un copil. Mă gândesc că primul smartphone a copilului nu va fi un Samsung S6 pe care îl va sparge/pierde.

Se pare că producătorii Blackview sunt atenți la piața noastră de telefoane mobile, acesta nu doar că suportă 4G-ul dar are și meniu în limba română. Deci cred că ar putea fi un cadou ideal și pentru cineva care nu prea știe limba engleză.

Din review-uri înțeleg că utilizatorii sunt foarte mulțumiți, singurul aspect negativ ar fi capacul de pe spate care îți dă impresia unui telefon ieftin.

Edit : Când am publicat acest articol nu știam că avem magazin și pe românia, telefonul poate fi cumpărat cu Garanție la prețul de doar 399 Ron.

vezi-preț-și-specificații-complete


SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

comments

  1. Doy spune:

    Nu e nustiu ce, da macar e ieftin. Merita banii astia, zic eu! Dar luat direct din China nu din Romania ca e prea umflat pretul. De la Blackview mie imi place Omega Pro 🙂

  2. dan virlan spune:

    nu este compatibil DIGI reclama falsa

Lasă un comentariu

Statistici T5
%d blogeri au apreciat: