Home » Personal » Blog » Cât de greu se adună banii în afiliere?

După ce am scris câteva articole despre afiliere, oamenii au avut impresia că fac mare afacere, unor le-am explicat că veniturile nu sunt tocmai mari, doar că sunt un plus și cam atât.

Însă mereu am primit replici de genul „Lasă că tot iei ceva” , păi iau că am ales să nu stau degeaba, din păcate am ales cam târzior că dacă m-aș fi apucat de afiliere din 2008 poate acum nu mai eram un novice.

Oricum, ca să înțelegi cum se fac banii în afiliere, o să las poza asta zici să îți dai seama cam care e rata de conversie și comisioanele intrate. Nu te gândi că toți prindem comisioane baro, am prins și eu comisioane de 120 ron, dar pe alea le vezi cam rar la ochi.
afiliere

În concluzie, omul și-a făcut cumpărăturile de pe eMag, inteligentă mișcare pentru că și eu am aderat la soluția asta, în special în timpul săptămânii, am explicat aici de ce am ales cumpărăturile online. Observați că este un coș mare.

,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

comments

 1. Cristina spune:

  Adică iei 3 lei pe comandă? €ști tare. M-aș băga și eu pe treabă.
  Cum trebuie să procedez?!

 2. Gorby spune:

  „Macar iei ceva”

  • cKy spune:

   Da, e mentalitatea „Te doare la vasilica, ai 1000€ salariu, în timp ce ei muncesc pe opt milioane” dar..am mai scris despre asta pe aici.

   Ca societate nu ne vom ridica niciodată până când nu vom învăța că trebuie să tragi, pentru tine, pentru nucleu. Dacă unul nu trage în nucleu, nucleul nu mai trage și societatea moare.

   Bogații devin bogați pentru că fac ceva în sensul ăsta (nu ne referim la hoții)

 3. Și câte articole trebuie să scrii zilnic, și cât trebuie să le promovezi, și cât trebuie să inspiri încredere ca omul să cumpere, etc.. și câtă muncă trebuie să faci pentru acei 4 lei, și mai lași din ăștia 4 lei și taxe de 16-20%.. 🙂

 4. Ciprian Lospa spune:

  Ca o concluzie, daca esti nou in treaba asta si nu ai un trafic tocmai bun…nu merita sa te bagi.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Statistici T5
%d blogeri au apreciat: