Home » Jocuri si Console » Ce este Pokemon Go, cum setezi GPS-ul și cât de popular a devenit

pokemon-go-beta-invites
Pokemon Go se anunță și în România și sunt 100% sigur că mulți români îl vor încerca datorită publicității de care beneficiază.

Am jucat un joc, zic eu asemănător Ingress, un joc pe telefon dar în timp real. Partea verde se bate cu partea albastră, se cuceresc teritorii, se fac portaluri pentru a marca teritoriile, etc.

Ingress a devenit atât de celebru încât se joacă în toată lumea, oamenii călătoresc pe continente să se cunoască, merg în alte orașe să facă portaluri și să câștige experiență.

Cam în tipoligia asta se înscrie și Pokemon Go, doar că e cu Pokemoni.

Problema acestor jocuri este dependența. Citesc deja în presa internațională că oamenii fac ocoluri când merg la muncă pentru a merge în zonele de interes din joc, că stau mereu cu ochii în telefon și nu sunt atenți la șofat.

Nu sunt baliverne, când jucam Ingress mergeam încet pe lângă portaluri sau mă urcam cu mașina pe bordură să reușesc să îl cuceresc. Drumul spre casă mereu era altul în funcție de obiective.

Pare fun? Nu este!!!

Crede-ma, au puterea de a te scoate din viață socială, au puterea de a te lăsa fără job. Au și beneficii, îți vei scoate mai des câinele la plimbare sau vei duce gunoiul de 4 ori pe zi.

Cât este de popular? Să vedem …

pokemon1_col

Pokémon Go has quickly become one of the most viral mobile applications of all time. The game is now the biggest ever in the U.S.; it has now topped Twitter’s daily users, and it sees people spending more time in its app than in Facebook, according to reports from various tracking firms.

An earlier report from SimilarWeb had pegged Pokémon Go as having surpassed dating app Tinder, in terms of installs, while it was closing in on Twitter’s daily active users. By Thursday, July 7th, the app had been installed on more Android smartphones than the dating app, the firm had said.

Today, SimilarWeb tells us that Pokémon Go did manage to surpass Twitter in terms of daily active users on Monday, and now sees 5.92 percent of the U.S. Android population engaging with the app on a daily basis.

pokemon go reach

Este atât de popular încât a întrecut Twitter, Tinder și amenință Facebook (la număr de utilizatori zilnici)pe anumite sisteme de operare, de fapt pe iOS a întrecut deja Facebook. Dar aici e de înțeles, Facebook nu este numărul 1 în China unde utilizatorii preferă site-ul lor de socializare iar Pokemon Go este foarte popular.
pokemon-go-usage-comparison

pokemon-go-usage-comparison-games

Sursă

Pentru telefoanele cu platforma Mediatek, am scris aici cum se seteaza GPS-ul astfel încât Pokemon Go să ruleze cum trebuie.

,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

comments

 1. Lospa spune:

  Il cautasem acum cateva zile pe Google Play si am vazut ca are rating mic rau.

  • cKy spune:

   Poate e rate pe funcționabilitate, habar nu am, popular sigur este.

   Eu am decis sa mă informez despre el dupa sutele de MM-uri văzute!

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Statistici T5
%d blogeri au apreciat: