Home » Personal » Blog » Ce magazine s-au respectat de Black Friday

În aproape toate magazinele s-a oprit Black Friday, unele încă au ofertele, altele vor începe iar în 29 Noiembrie.

Însă vreau să scot în evidență magazinele care și-au respectat blazonul, magazinele care au înțeles ce este black friday și au făcut tot posibilul să păstreze un aer profesionist.

Am să încep (surprinzător pentru unii) cu marketonline care au făcut cel mai de bun simț black friday ever. Oamenii au dat reduceri atât cât și-au permis, eu i-am urmărit și promovat înainte de BF și nu am văzut prețuri mărite și apoi reduse. Problema este că nu sunt foarte cunoscuți.

Mai multe persoane m-au întrebat ieri dacă sunt de încredere. Le-am zis că sunt, magazinul nici nu a clipit de black friday, a fost up 100% și deja ce s-a comandat ieri, astăzi de dimineață s-a și livrat.

emag Au avut ei ceva probleme cu site-ul dar era de asteptat, sa ai 200.000 de useri online nu e tocmai usor, totusi vorbim de 1% din populația țării. eMag deja livrează de dimineață tot ce s-a comandat ieri. Am ales Marketonline înaintea eMag deoarece nu dispun de bugete similare.

Altex Tocmai îmi spune o amică că a încercat două ore să dea o comandă, în final s-a dus pe alt magazin. Oricum overall au fost ok, au avut probleme în orele de vârf, deja au început și ei livrările.

Tot aici mai adaug și toate magazinele de fashion. Nici nu au clipit, reduceri ok, comenzile s-au înregistrat în timp real.

logo-comodo

matarro-logo-1443193198kurtmannPPTNail Shophirisrsz_cosmo-logosmall avon logo_fulllogo (1)astratex

Restul ca evoMag, Elefant și Cel nu au înțeles că Black Friday este totuși o sărbătoare a marketingului și dacă o tratezi cu dispreț, te va disprețui mai târziu.

,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

comments

  1. […] Ce magazine s-au respectat de Black Friday […]

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Statistici T5
%d blogeri au apreciat: