Home » Review's » Am un Vonino Jax Q, ce vrei să știi?

Cred că toți care facem review-uri la diverse gadget-uri ne-am pus întrebarea „oare ce vor să afle oamenii de la device-ul ăsta”.

Fiecare avem o viziune despre cum ar trebui să arate un review, fiecare din noi avem niște așteptări de la anumite specificații.

Eu de exemplu mă uit mult la GPS și rata de transfer date mobile, alții se uită la baterie, alții la focalizare.

Am încercat în trecut review-uri cât mai tehnice dar mi-am dat seama că nu toată lumea utilizează un telefon în parametrii maximi și degeaba îi scot un test Antutu dacă omul nu știe comparativ cu alt device dacă e bine sau rău.

Așadar m-am orientat spre limbajul comun, lucrez în vânzări și am ocazia să văd zilnic zeci de oameni care cumpără telefoane pe câteva principii : PREȚ, baterie, mărime ecran, cameră, RAM și spațiu stocare. Cam asta este ordinea și întotdeauna primează prețul.

Astfel că am zis și review-urile mele să se focuseze tot pe asta. Știi un Samsung S5 face poze foarte bine dar eu habar nu am să fac poze bune. Am văzut un review superb la Allview X1 Soul cu niște poze de am murit, am cumpărat telefonul ăla în speranța că voi face poze la fel, eram pur și simplu plop!!! Făceam niște poze de trebuiau editate. Deci la chestii de genul îți trebuie și talent.

Degeaba cumperi telefon cu două procesoare dacă nu vor rula niciodată ambele, degeaba cumperi telefon cu sistem Dolby dacă tu nu faci streaming.

Cam așa stau lucrurile. Zilele astea m-am convins că oamenii vor telefoane cu prețuri decente, nu vor să plătească siglă, nu au pretenții exagerate ci vor telefoane decente cu prețuri decente.

Aș zice „Mergeți spre China” pentru că acolo chiar sunt (Îmi propun să vă aduc în 2016 în față mai multe telefoane din China) însă avem acum producători care le aduc în magazinele românești.

Mai important ca orice echipare este felul în care s-a optimizat si implementat sistemul de operare. Poți să ai 5 GB ram, dacă androidul e pus la mișto, telefonul tău va rula sacadat….să fiu finuț.

Și acum să trecem la treabă, am un telefon Vonino Jax Q care costă 329 Ron și o tabletă Xavy T7 4G care costă 529 Ron.

Eu știu ce o să testez la aceste două device-uri însă aș vrea să știu dacă voi vă doriți să fiu mai atent sau să testez anumite particularități.

, ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

comments

 1. Marius spune:

  Se poate sa joci 2 jocuri simultan pe ea?! 😀

 2. Alex spune:

  Cam cat de rezistent este la socuri? :))
  Daca poti, te rog sa il „scapi” de la 1 metru sau 1,5 metrii pe o suprafata cat mai dura.

 3. Savas spune:

  Vine cu folie pe ecran? Daca nu, gasesc? Dar husa? Cam cat de „naspa” este fata de un Samsung cu aceleasi caracteristici?

 4. Delu spune:

  Sti cum se mai numeste acest telefon prin alte parti sau care este corespondentul lui in China?

 5. cKy spune:

  Sincer nu i-am notat datatele. Fiind ieftin nu prea merita căutat pe china.

 6. venty spune:

  am un telefon vonino jax nul pot incarca decat daca e oprit cat e pornit nu primeste curent ce poate avea?

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Statistici T5
%d blogeri au apreciat: