Home » Gadget's » Clanță inteligentă cu deschidere prin amprentă și comenzi telefon

Suntem clar generația care face primii pași spre tehnologizarea vieții de zi cu zi, dacă acum găsim tot felul de dispozitive smart pentru casa noastră, era normal să apară și o soluție pentru uși, ceva digitalizat și foarte mișto.

Haterii vor spune că această clanță nu este una foarte sigură, fiind conectată la WI-Fi, îți sparge routerul și pac și casa. Doar că hoțului îi este mai simplu să bage ranga în toc și să îți arunce ușa din balamale 🙂

Cheile traditionale, usor de pierdut, pot deveni un element din domeniul trecutului, daca alegi sa utilizezi inchizatoarea inteligenta Galaxywind.

Aceasta permite deblocarea usii in patru moduri diferite. Poti alege intre utilizarea amprentei, a unei cartele de acces, introducerea unei parole sau a unei chei clasice. Inchizatoarea utilizeaza protocolul MacBee de comunicare wireless, asadar pentru a functiona trebuie sa fie conectata la dispozitivul central, si anume, router-ul iWulink. Apoi, prin intermediul aplicatiei, poti sa controlezi functionarea dispozitivului. Astfel, prin intermediul aplicatiei poti sa vizualizezi numarul de deschideri ale usii si astfel sa iti imbunatatesti securitatea casei.

Utilizarea amprentei ca forma de deblocare a usii este un element inovator si extrem de eficient, care te va ajuta sa economisesti timp. Trebuie doar sa apropii degetul de senzor si acesta va identifica rapid amprenta inregistrata. Inchizatoarea functioneaza cu baterii care trebuie schimbate la intervale regulate de timp, pentru a asigura functionarea optima a dispozitivului. Inchizatoarea este realizata din materiale premium, rezistente, care rezista cu succes uzurii zilnice. Aceasta poate fi instalata pe usi din lemn sau metal, cu o grosime de 50-65mm.

Inchizatoarea inteligenta Galaxywind este perfecta pentru a spori securitatea casei tale si are un design modern, elegant.

Vezi ofertă și detalii complete!

Mișto că poate fi cumpărată și în rate și nu ar chiar scumpă, probabil ar merita invesțiția, pe mine mă cam atrage partea de scanare amprentă. Ar fi fain, înregistrez 2-3 amprente, dacă am musafiri, asta este, cred că le pot face carduri de acces. Sau ca în filmele cu spioni, le las amprenta pe un pahar, ca soluție de backup 🙂

Vă închipuiți ăla micu? Dacă îl închid în casă? Ce James Bond, îmi clonează toată mâna.

,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

comments

  1. Corina spune:

    Tare asta cu clanta! Ma uitam si eu recent la cateva lucrusoare pentru smart home(incerc sa-mi fac casuta mai techy), iar printre becuri, aparat de facut cafea si niste boxe wireless incercam sa gasesc ceva mai iesit din comun. Nu stiu cat de buna ar fi la noi avand in vedere, asa cum ai spus si tu, ca ranga este la putere oricum =)

  2. Ionut spune:

    Adevarul este ca a avansat tehnologia asta…. ceva de speriat. Ca sa nu mai vorbim de masinile care se deblocheaza prin telefon, nici nu-ti mai trebuie cheie pentru asta. Sa speram sa avanseze mai mult tehnologia medicala, ca acolo e cel mai mult nevoie de avans.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Statistici T5
%d blogeri au apreciat: