Home » Cum te lasi de fumat » Concurs : Dau o carte În Sfârştit Nefumător de Allen Carr

In sfarsit nefumator - Allen Carr
Pentru că fumatul este unul din cele mai macabre vicii pe care omenirea Îl suportă şi pentru că pe mine cartea asta m-a ajutat cândvă, m-am hotărât să dau o carte unui cititor.

Cartea se găseşte oricum la download aici dar eu o preţuiesc enorm şi am preferat să o cumpăr şi în varianta clasică.

Am două cărţi, una o voi ţine eu în colecţie şi am să o citesc iar sau de când mă voi simţi pregătit să o citesc pentru a doua oară.

Ştiu că printre voi sunt oameni care se străduisc să scape de fumat, eu cu această carte am reuşit să mă las , 8 luni mai exact.
Mă simţeam perfect doar că eul meu a dat greş, am zis că dacă mă prostesc puţin nu am cum să mă mai apuc. M-am înşelat, tocmai din această cauză am ales să am cartea în colecţie.

Aşadar ce trebuie să faci pentru a primi cartea, repet am doar una de dat.
Îmi laşi un comentariu aici, povesteşti povara ta în relaţia cu ţigara. Povestea ta nu este doar pentru mine, este pentru toţi cei care vor ajunge la acest articol din disperarea de a se lăsa de fumat, deci ar putea ajuta şi alte persoane.

Am să aleg povestea care îmi place mie cel mai mult, dacă sunt mai multe, am să trag la sorţi.
Cei care participă nu trebuie să fie neaparat fumători, pot face cartea cadou. Deasemenea recomand nefumătorilor să citească cartea, vor înţelege mai bine un fumător şi vor şti sa consilieze un fumător.

Niciodată să nu îi spui fumătorului să nu mai fumeze, indiferent că o să moară, ştie asta deja şi tot nu s-a lăsat.

Aşadar, succes şi mi-aş dori din suflet ca cei care au reuşit prin această carte să se lase, să revină mereu la articolele prin care au dat de ea şi să îşi spună părerea.

Articolul prin care am pus cartea la download este printre cele mai citit de pe blog, deşi l-am scris acum 2 ani.
Cartea asta are nevoie de feedback-ul vostru, de ce? Pentru că înainte să ajungeţi la ea aţi încercat orice altceva fără succes, apoi nimeni nu crede că o carte poate avea efectul ăsta , deci nimeni nu crede în ea.

Cum spun eu mereu ” Eşti dispus să judeci o carte fără să o încerci? Ce este mai bine să pierzi 3 zile de lectură încercând să faci ceva pentru viaţa tau sa să nu faci nimic?

Dă’i cu share, s-ar putea ca o persoană dragă ţie să aprecieze gestul şi să se salveze!

, , , , ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

comments

 1. Marius Cucu spune:

  Dar e PDF-ul gratuit, pe internet. 🙂

  • cKy spune:

   Știu, îl am și la download însă mie personal mi-a venit greu să o citesc de pe net, inițial o printasem și o cereau și alții printata.
   Am zis ca în formatul clasic poate fi făcută și cadou.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Statistici T5
%d blogeri au apreciat: