Home » Cum te lasi de fumat » Dacă tot nu te poţi lăsa de fumat, măcar alege alternativa mai ieftină şi mai sănătoasă

Am scris foarte multe articole despre adictia la nicotină şi despre metodele de a te lăsa de fumat. Atât eu cât şi colegii mei am reuşit să ne lăsăm o perioadă însă am căzut iar in patima fumatului.

Fumatul a devenit un viciu scârbos, nu mai este la moda, nu mai este permis în societate şi mai rău companiile la care activăm ne limitează timpii de ieşit la ţigară.

Mă uit în jurul meu şi observ că fumatorul este trist atunci când îi este limitat dreptul de a fuma.
Mă uitam zilele trecute la colegii din sediul companiei că au tregut pe ţigari electronice şi pentru că am avut şi eu două am să vă vorbesc puţin despre ele.

Ţigara electronică nu s-a dovedit până acum să fie o alternativă pentru a te lăsa de fumat, însă si-a arătat avantajele în cazul celor ce nu pot să scape de adicţia nicotinei.

Dacă te apuci de ţigară electronică nu vei mai fi blamat că întoxici pe cei din jurul tău cu mirosul ăla mizerabil.
Nu vei mai miros tu , hainele tale, maşina ta şi casa ca o scrumieră înbâcsită.
Vei face o economie consistentă, un pachet de ,ţigari costă 14 lei x 30 de zile (minim 1 pachet) = 420 ron. O rezervă de lichid pentru ţigara electronica este 20-25 lei şi se consumă cam la 4-5 zile, depinde cât pufăi deoarece poate ţine şi mai mult.

Ţigarile nu conţin doar nicotină, ar fi fost bine deoarece ai alimenta doar adicţia, din păcate ele devin nocive datorită combinaţiilor de gudron şi monoxid de carbon.

Mai jos am pus un clip pentru a întelege ce îţi fac ţigarile, şi eu fumez şi nu sunt mândru de asta:

Bun, din experienţă şi din dorinţa de a nu mă mai simţi prost când fumez că miros a scrumieră şi deranjez şi pe altii, concluzionez că ţigara electornică este o alternativă atunci când nu poţi renunţa la ţigari.

Dar şi ţigarile electornice sunt ca telefoanele, sunt pe categorii, sunt mai slim, sunt în formă de ţigară sau au forme butucănoase.

Totul depinde de rata de utilizare şi nevoia de a fi cât mai lejeră atunci când suntem nevoiţi să o luăm după noi.

Am să vă recomand ţigara Vipercig din câteva motive.

În primul rând poate fi comandată online şi poţi alege exact ce ţi se potriveşte, probabil veţi spune că acum sunt ţigări electronice în toate mall-urile. Corect însă fetele alea de vând electronice în mall-uri nu au habar de produs, specificaţii sau nu ştiu să îţi dea ce ţi se potriveşte. Prima ţigară electronică am cumpărat-o din mall doar că aşa mi-a spus vânzătoarea, evident că m-am enevat când am văzut că bateria nu mă ţinea mai mult de 3 ore.

Din dorinţa unei autonomii mai bune am trecut pe o ţigara mai mare, era atât de mare încât mă incomoda, la gât nu îmi placea să o ţin iar în buzunar era foarte încomodă.

Vipercig a reuşit să îmbine aspectul cu utilitatea.

PS: De preferat este să vă lăsaţi de fumat definitiv, dacă totuşi nu reuşiti atunci alegeţi varianta mai curată.

, , , ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Statistici T5
%d blogeri au apreciat: