Home » Gadget's » Dacă vrei o mașină de spălat până în 1000 lei, cumpăr-o pe asta acum!

Ieri m-a rugat o amică să o ajut să aleagă o mașină de spălat până în 1000 de lei. După câteva căutări, comparații și analize am ajuns la o mașină de spălat la care nu am avut nici un dubiu când am ales-o.

Pe criteriile de selecție : Preț, clasă A++ mai erau câteva mărci însă când am început să mă uit la echipări, programe, consum, capacitate și greutate. Nimic nu se mai compara cu asta.

Practic dacă anulez criteriul prețului și merg pe cele de echipare Masina de spalat rufe Gorenje W6402/S se bate direct cu o altă categorie de prețuri.

Intră în directă concurență cu una de la Samsung și Whirlpool , restul sunt mărci… și nu merită menționate mai ales că au prețuri mai mari. Deși au caracteristici asemănătoare, cele două marci sunt mai scumpe cu circa 300-500 ron față de mașina asta de la Gorenje.

Vestea proastă e stocul limitat, nu zice nimeni câte bucăți mai sunt. Eu am apucat să dau comandă pentru amica mea, tu dacă ești în căutarea unei mașini, atunci nu știu dacă este cazul să mai stai pe gânduri.

gorenje

Eu personal nu prea am reușit să găsesc aspecte negative la această mașină de spălat, poate niște rotații mai mari sau ceva kg în plus, dar automat sare din clasa ei.

, , ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Statistici T5
%d blogeri au apreciat: