Home » Despre

Despre

Am început să scriu prima dată în 2008 din joacă, un prieten mi-a dat un domeniu profitslice.com și m-a lăsat să mă joc, mi-a plăcut, am început să cresc așa că în 2009 am cumpărat domeniul cKy.ro care vine de la porecla din copilărie Chucky.

Am crescut și pe acest domeniu, scriam mai mult nișat pe muzică, a fost o perioadă mișto cu plimbări prin țară la concerte și lansări, recenzii, etc.

Prin 2011 am constat că am făcut o greșeală, așa am ajuns să pierd toată arhiva blogului din perioada 2008 – februarie 2011, deci munca și anii mei de „glorie”.
Am început iar să scriu însă parcă nimic nu mă mai satisfăcea și dorința nu mai era atât de arzătoare, așadar au urmat diverse valuri, 1-2 luni scriam intens, 2-3 luni nu mai scriam nimic.

Prin octombrie 2014 am decis să mă apuc iar de scris dar la fel nu mi-am putut ține promisiunea, valurile de poftă m-au urmărit iar.

Sunt un blogger generalist, scriu despre ce simt, ce văd, ce știu și despre ce pot să îmi dau cu părerea.

Aici se vor găsi articole de tot felul, unele chiar cu limbaj licențios. Nimic din ce scriu nu trebuie să fie asociat cu compania la care lucrez, tot ce scriu despre RCS&RDS apare întâi în presă chiar dacă am acces la informație înaintea tuturor.

Traficul meu fidel este listat aici
Traficul acestui blog provinde în ordinea scrisă, din următoarele orașe : București, Galați, Iași, Ploiești, Brașov , Timișoara, Constanța, Cluj și Oradea.

Pagina de facebook a blogului este Facebook.com/cKy.ro
Pagina de Google +AndreiBucurOmul – se pare că AndreiBucur era ocupat.
Contul de twitter @cKy_ro

Pentru reclama, colaborări sau advertoriale mă puteți găsi prin orice metodă de contact specificată pe această pagină.

Poți vorbi cu mine pe email la adresa iceuniq@gmail.com.

 

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          
Statistici T5