Home » de prin online » Digi îți oferă Digi Play gratis până la 31.12.2016

Digi Play
Dacă te abonezi în perioada 01 Septembrie – 31 Decembrie 2015 la Digi Mobil vei avea serviciul Digi Play gratuit până la 31.12.2016.

Deasemenea toți clienții noi sau existenți de internet Fiberlink 300/500/1000 vor beneficia de această ofertă a serviciul Digi Play gratuit.

RCS&RDS are o veste bună și pentru abonații existenți sau cei viitori care nu se încadrează în categoriile de mai sus, pentru aceștia serviciul Digi Play va costa 5 lei.

Ce este Digi Play?
Este un serviciu video la cerere (SVOD), disponibil prin platforma Digi Online, unde utilizatorii au acces la o biblioteca video variată de filme ăi seriale. Digi Play este disponibil clienţilor RCS & RDS persoane fizice cu cel putin un serviciu Digi activ. Pentru a beneficia de conţinutul de calitate disponibil pe Digi Play, utilizatorii trebuie sa se înregistreze și să activeze serviciul în Contul Meu Digi. Persoanele care au deja cont in aplicaţia Digi Online, vor putea sa acceseze Digi Play, dupa activarea serviciului, folosind datele de conectare valabile pentru aceasta platforma.

Detalii privind continutul gasiti accesand linkul http://www.digi-online.ro/digiplay/

Ce poți găși în magazia Digi Play? O bibliotecă de peste 850 de filme, seriale, documentare, producții proprii, filme pentru copii si emisiuni.

, , , ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

comments

  1. […] Play, fără niciun cost suplimentar la abonament până la data de 31 decembrie 2016. Am scris aici despre […]

  2. […] activat Digi Play pentru că îndeplineam toate criteriile promoției de aici și pentru că la mine când e lene, păi e […]

  3. […] dă DigiPlay moca și tot nu am văzut sa se înghesuie lumea, că e prea mult să instalezi aia și aia, morții lor […]

Lasă un comentariu

Statistici T5
%d blogeri au apreciat: