Home » Muzica » Hunter (Vertigo) – Acru

Vertigo
Am anunțat mai de mult că nu am să mai scriu despre muzică, cel puțin nu depre rap-ul românesc, am primit de’a lungul timpului foarte multe emailuri pe care le-am ignorat.

Astăzi am primit iar un mesaj pe facebook messenger de la Rap Hunter cu piesa ce o voi arăta mai jos.

Am zis să dau play deși deobicei nu agreez practica asta. Băi au fost versuri care mi-au plăcut și cel mai mult m-a atras vocea lui, are suflul ăla de raper.

O să pun piesa aici și dacă îți place , poți să îi dai share:

Dar dacă tot mi-am încălcat promisiunea și am scris câteva rânduri despre muzica românească, am să îmi permit să dau și câteva sfaturi tuturor cântăreților din România, cândva erau mai multe site-uri de muzică care scriau din plăcere, acum s-au cam retras toate.

1. Când ai o piesă nouă, nu este ok să o trimiți la toată lumea/toate site-urile, cel mai ok este să ai 1-2 site-uri cu care colaborezi, doar lor le acorzi exclusiv acele piese ca lansare (deci înainte de contul tău youtube) și te asigur eu că acea piesă va fi preluată de restul.

2. Nu mai cântați despre alți raperi, ne cam să turam să auzim „Coaie când eu cântam tu încă gânguiai” , nu putem doar atât, până și maneliștii găsesc subiecte diverse, noi cântăm doar cât de coioși suntem , dar cam pe burta goală, niciunul din România nu a ajuns măcar la nivelul lui Salam.

3. Atât „publicul” neplătitor de bilete cât și artistul instigă la dușmănie în industrie, prin aceste acțiuni oamenii care s-ar implica se vor retrage, pentru că da din muzică nu se fac bani. Nu vine nici un advertiser la tine să te plătească că scrii despre niște unii care’și bagă puli între ei și distrug industria.

4. Lăsați răutățile asupra publishilor, ăia nu sunt obligați sa promoveze pentru că o fac doar dacă le place ce cânți sau îl plătești, la fel ca și tine, cânți doar despre ce îți place.

Acum să închei, îmi pare rău că am scris aceste 4 puncte în articolul de promovare a piesei dar nu știu când am să mai scriu despre muzica noastră, decât dacă văd iar repect prin zonă!

Pace tuturor și să fie armonie, zic!

PS : Și când vă mai ia Eladio pe carbahal, da are dreptate pentru că el muncește pentru blogul ăla și nu e ok ca un artist cu nume să îi mulțumească pentru un articol nesemnificativ pentru PR-ul din spatele artistului de altfel, dar unul român care adună 100 de view să îl înjure.

Deci aici se văd diferențele de mentalitate, ăla de își permite să cumpere view-uri pe 30 de bloguri ca ale lui Eladio îi mulțumește iar cel din Ro care ar trebui să îi mulțumească, îl înjură!

, , ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un comentariu

Statistici T5
%d blogeri au apreciat: