Home » de prin online » Măi dragă Mirelă

Măi dragă, cum ar spune un nea Ionel, eu și milioanele de români care ți-am trimis ieri multe gânduri de bine (e ok să ai frigiderul plin) am putea să ne cerem scuze uităm ce declarații ai făcut.

Asta doar dacă ți-ai da demisia sau ai explica cumva că ai consumat ceva legale.

Dacă Ioan Rus a demisionat, consider că asta e calea, măcar ai putea să îți ceri scuze.

Acum eu stau și mă gândesc, când un om cu o astfel de funcție într-o companie în care statul încă mai are un cuvânt de spus, face o astfel de declarație. Ce viitor mai are omul ăla?

Mi-e greu să cred că o companie privată ar risca pe viitor să se asocieze cu un astfel de om, mai ales că respectiva nu este la prima „bâlbă”.

Mi-e greu să cred că oamenii care ocupă poziții cheie în companiile de stat sau în care statul este acționar, sunt performanți.
Mi-e greu să cred asta, timpul ne-a arătat că aceste poziții sunt ocupate strict pentru strategii de interes.

O companie privată ar lua un astfel de om doar dacă ar avea ceva pârghii politice ce ar putea aduce beneficii miraculoase acelei companii, altfel nu văd cum s-ar risca cineva.

Dar nu ne facem griji pentru tine Mirelă, când încasezi 11.600 € lunar ( asta în 2013), probabil ai strâns deja ceva bani și poți ieși liniștită la pensie.

Dar eu sunt sigur că un om cu dibăcia ta (credit lui Băse, falimentul băncii Turco – Române, etc) și-a făcut deja un bussines și nu vei ajunge niciodată să ai credit și să nu poți plăti rata, nu de alta dar ne-am putea întoarce în Evul Mediu pentru tine!

, ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

comments

  1. Victor spune:

    E culmea cum toti astia bogati se gasesc sa comenteze despre oamenii de rand. PE asta cine a mai pus-o sefa acolo?

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Statistici T5
%d blogeri au apreciat: