Home » Gadget's » OnePlus 3, cel mai puternic telefon de pe piață

OnePlus 3
Telefoanele OnePlus au dovedit deja cât de performante sunt, deși la început denumirea lor nu spunea nimic pe piața de terminale mobile.

Antutu a făcut publică noua listă de scor pentru top 10 cele mai performante telefoane mobile.

La cât costă un Samsung S7 sau un iPhone 6 ai zice că sigur este o șmecherie cu OnePlus 3 care este cu mult mai ieftin și mai performant.

Înainte de a vedea scorul făcut în Antutu, am să pun aici câteva specificații pentru OnePlus 3

Are un display de 5.5 inch Optic AMOLED, Corning Gorilla Glass 4. Sticla este frumos așezată în curgere spre marginea telefonului dând un aspect de rotunjire.

La capitolul capacitate, OnePlus 3 vine cu 64GB spațiu de stocare (astfel de modele de la Samsung si iPhone costă o avere), 6 GB RAM și o baterie de 3000 mAh.

Trec mai departe și spun că pe parte de procesor este wow, Qualcomm MSM8996 Snapdragon 820, Dual-core 2.15 GHz Kryo și dual-core 1.6 GHz Kryo.
Ca sistem de operare vine cu Android v6.0.1 Marshmallow, încă un aspect pozitiv la OnePlus, cred că este cel mai updatat terminal ever.

Camerele foto sunt de 16MP cea de pe spate și de 8MP cea frontală, iar în video maximul este de 2160p la 30fps.

OnePlus 3 este disponibil în România, îl găsim la prețul de 2351 Ron și primești și o pereche de ochelari VR cadou.
vezi-preț-și-specificații-complete

Vă invit să urmăriți video de prezentare pentru OnePlus 3

Și acum să trecem la Antutu, știm că sunt numărul 1 atunci când vine vorba despre testarea performanțelor, deci cred eu că este cel mai relevant etalon.
antutu OnePlus 3 test
Sursă Antutu.com

Și totuși este OnePlus cel mai puternic telefon din lume la această oră, dar când vine vorba de capacitatea de a rula pe diferite surse de internet…Samsung rămâne Samsung.

, ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un comentariu

Statistici T5
%d blogeri au apreciat: