Home » Gadget's » Recomandare Routere Wi-Fi pentru internetul de la RDS

wi-fi
Câteva Routere Wi-Fi pentru internetul de la RDS compatibile la tipul tău de abonament.

Fac articolul pentru a sări în ajutorul celor care nu prea știu ce routere sunt compatibile, de care să își cumpere, etc.

Am să merg la cele mai bune routere Wi-fi pentru internetul RDS, în raportul calitate/preț/utilizator simplu.

Ai internet Fiberlink 100 <->Fiberlink 500– nu folosești mai mult, nu îți trebuie mai mult, vrei doar un router care să reușească să îți ofere viteza contractată și să aibă și arie de acoperire.
Eu o să îți recomand un router TP-LINK TL-WR1043ND , asta dacă ai internet sub 500Mbps,  deși sunt mulți iubitori de Tenda, eu am avut un TP Link 720N, nu am apucat să îl folosesc eu pentru că l-am vândut unui prieten. Prietenul respectiv stă la etajul 3 și dă Wi-Fi vecinului de la parter, în plus aveam și noi net în parc (mulțam Cornel :)). Deci are rază, e stabil, emite super ok pentru viteza de 100 mbps, este ieftin.

 

Ai Fiberlink 500 sau 1000 – în mare parte ești utilizator hard, știi ce faci cu internetul, știi cât upload ai nevoie și cât de rapid. Aici din principiu nu aș da sfaturi deoarece , în teorie acești clienți de internet ar cam ști ce vor. Dar sunt foarte mulți oameni care au nevoie de acest internet dar nu știu ce routere ar fi ok pentru el.

Eu am TP Link WDR 3600, mulțumit de el, are două canale 5Ghz și 2.4Ghz , rază mare de bătaie, ușor de configurat, rată de transfer 300+300, însă este cam depășit astazi. Astăzi aș merge pe niște benzi mai mari, da aș opta tot pe doua benzi de frecvență. Dar…nu neg că nu mi-ar plăcea un TP-LINK ARCHER C7, Dual Band, AC 1750Mbps, rată de transfer 1300 în 5Ghz și 450 mbps în 2.5Mhz, trei antene detașabile și 3 antene interne.

O variantă mai ieftină ar putea fi și TP-Link Dual Band AC1200 Archer C50 , tot cu două benzi, Suportă standardul 802.11ac – noua generatie Wi-Fi
Conexiuni simultane în frecventa de 2.4GHz (300Mbps) si în frecventa de 5GHz (867Mbps) pentru un total de bandă disponibilă de 1.2Gbps.

Dotat cu nu mai putin de 6 antene – trei externe si trei interne, routerul Wireless Dual Band Gigabit TP-Link Archer C7 ofera maximum de fiabilitate si acoperire a semnalului wireless, in conditii de maxima securitate. Acestea lucreaza simultan pe frecvente de 2.4 (cu viteze de cate 450 Mbps) si 5 GHz (1300 Mbps). Astfel, se ajunge la un total de banda de 1.75 GHz, cumulat pentru toate antenele, ceea ce reprezinta mai mult decat suficient atat pentru navigarea in bune conditii si accesarea postei electronice, precum si pentru operatiuni mai complicate, precum streaming HD sau efectuarea de convorbiri video in retelele de socializare sau pe alte servicii online, fara teama de intreruperi sau de perturbare a semnalului

 

Verifica oferte în cea mai variată gamă de solutii Wireless

, , , , , , ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

comments

  1. razvan spune:

    Eu sunt fan TP link. am avut și TrendNet și Edimax, dar de TP link sunt cel mai mulțumit.

  2. […] Citește și : Recomandare Routere Wi-Fi pentru internetul de la RDS […]

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Statistici T5
%d blogeri au apreciat: