Home » de prin online » Statul vrea să ne dea concedii gratis, dar de unde luăm banii?

Citesc pe Digi24 că legea voucherelor de vacanțe a fost votată și că valoarea lor nu poate depăși 6 salarii brute , se pot cheltui doar în țara.

Băi chestie mișto zic, faza se implementează și în sectorul privat dar….căci mereu este un dar, ordonanța de aici spune peste tot „POATE” deci totul rămâne la dorința angajatorului sau la puterea lui financiară, legea nu obligă pe nimeni să îți dea aceste vouchere.

Totuși știu sigur că vor fi angajatori privați care vor dori să ofere aceste vouchere, la ei mă gândesc că se poate face un deal cu statul , băi noi le dăm vouchere care se vor cheltui numai în instituțiile acreditate de voi (deci ele pot fi și de stat), voi faceți profit , încasați impozite dacă nu sunt de stat, dar noi beneficiem de ceva clemență fiscală, ok?

Bun , dar în sistemul de stat, de unde se vor găsi aceșți bani? Privatul are bani că de aia e privat, dar statul?

Adică eu sunt tanti de la ghișeul finanțelor și îmi dă instituția vouchere de 4000 ron net.
Mă duc la mare, presupunem că ar fi un hotel de stat, deci mut banii statului de la o instituție la alta, unde e șpârla?

Nu avem hotel de stat, mă duc la privat, consum voucherele la ei, ăia plătesc taxe și impozite dar ele nu sunt în cuantumul de 4000 cât am chetuit, de unde se scot restul de bani?

În concluzie chestia asta e populistă și trage tare pentru următoarele campanii , e fix la fel ca aia cu mărirea salariilor la bugetari cu 70%.

Bine mă, toți vrem un trai mai bun, dar de unde scoateți banii?!

,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

comments

  1. Daniel H. spune:

    Din noi taxe puse in carca omului de rand 😀

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Statistici T5
%d blogeri au apreciat: