Home » Gadget's » Tabletă Vonino iMart QSL + tastatură și husă cadou

Am zis de multe ori că nu am ce să fac cu o tabletă, doar că acum voi zice că nu am ce să fac cu o tabletă de 7′ și totuși una de 10′ mi-ar fi foarte folositoare.

Acum câțiva ani îmi luasem un notebook de 10′ și eram foarte încântat de el, îl transportam ușor, îl puneam pe bordul mașinii, scriam ușor pe brațe cu el.

Atunci eram mai mobil fizic, adică eu mă mutam mai des din loc în loc și scriam foarte mult din mașină. Acum sunt mai static, în teorie stau mai mult prin birouri și nu îmi lipsește niciodată rucsacul cu laptopul, practic sunt cam dependent de el.

Tocmai datorită acestei dependențe am început să caut o tabletă de 10 inch care să aibă pe ea windows și să se comporte bine când îi pun tastatura.

Am nevoie de windows pentru a-mi asigura o continuitate a ceea ce am pe laptopul de seriviciu și evident am nevoie de tastatură pentru că scriu des.

Încă un laptop nu vreau, am deja două, am avut trei și este incomod să merg cu două după mine. Da două, pentru că vreau să las laptopul de serviciu strict cu fișierele dedicate job-ului iar orice altceva să pun pe o tabletă personală/laptop.

Vreau tabletă pentru că o pot transporta ușor, o pot transforma ușor în notebook, datorită windows nu simt limitările Android iar 10 inch este suficient.

Am mers în magazine și m-am jucat pe mai multe modele, nu m-au convins. Evident că nu m-am aruncat la chestii scumpe ci la ceva în jur de 1000 ron.

Apoi am văzut la Vonino o tabletă iMart QSL și arată bine. Recunosc nu am atins-o, nu știu cum se comportă (poate o să fac asta) dar cu riscul de a mă repeta, arată bine.

imartqsl

Vine cu Windows 10 și ecran IPS HD, are un procesor Quad-Core ntel Atom Z3735F Baytrail de 1.3 – 1.8 Ghz și 2 GB de Ram (cam cât unul din laptopurile mele) și o memorie de stocare internă de 32GB cu un up de încă 128 GB, în privința mea oricum nu contează, am mereu HDD-ul de 500GB după mine.

Cel mai mult mă avantajează și mă atrage conectivitatea 3G, oricum nu prea înțeleg sensul tabletelor only Wi-Fi dar în cazul meu, mobilitatea este un criteriu esențial.

Fac delegații foarte des și vreau ceva ușor de cărat și ușor de manevrat, chiar și când stau în pat vreau ceva mic, laptopul e prea mare și e destinat biroului.

vezi-preț-și-specificații-complete

O altă chestie mișto este portul miniHDMI, asta îmi permite mie să utilizez tableta în prezentări video. Am făcut multe prezentări în care am folosit acea telecomandă a videoproiectorului, credeți-mă să ai posibilitatea să te joci cu mâna pe slide, să dai mărire pe un anumit punct, practic să deții controlul 100% a prezentării, este ceva mult mai profi și plăcut.

Apoi camera de 2Mp cred că își face treaba lejer în videoconferințe, pe laptop am cameră de 1.3 și nu am avut niciodată probleme.

Fiind tabletă, adică egal mobilitate, ai nevoie și de autonomie mare iar Vonino iMart QSL cred că își face bine treaba prin bateria de 6500mAh.

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

comments

  1. Adi spune:

    Eu am avut odată una de 7 inch, tot cu tastatură, de la utok parcă. Era simpatică, mergea ca unsă. O foloseam la liceu să mai scriu prin orele de religie sau când aveam chef să mă răsfăț și ieșeam la un vin în oraș.

  2. Bobses spune:

    7 inci e mărimea ideală pentru a fi folosită pe post de ebook reader.

  3. cKy spune:

    Ca reader da dar eu vreau ca notebook mai mult, nu vreau doar notebook pentru ca aș pierde mobilitatea tabletei.

Lasă un comentariu

Statistici T5
%d blogeri au apreciat: