Home » de prin online » Telekom vs. RCS&RDS

Lucrand in domeniu am vrut sa scriu un articol foarte detaliat despre Telekom si comparatia sa cu RDS doar ca nu isi mai mare rostul.
Am citit prea multe comentarii negative la adresa Telekom incat am realizat ca oamenii au observat singuri diferentele fara a fi nevoie sa mai detaliez si eu ceva.

Singurele detalii ce nu sunt stiute de catre toti este misterul infrastructurii Telekom. Au investit enorm in Magenta dar nu au fost in stare sa dezvolte reteaua in toate orasele mare, nu am inteles treaba asta.
Pe tv ruleaza excesiv reclame cu Telekom, probabil cred ei ca fata unor „vedete” de pe la noi vor minimaliza impactul preturilor uriase.

Tot in comentariile anumitor bloguri am observat ca oamenii se tem de rezilierea Telekom/Romtelecom, deci cred ca ar fi mai util sa scriu un articol detaliat in pe acest subiect. O voi face in cursul zilei.
Pana atunci vedeti cateva diferente Telekom vs RDS. Diferentele au vrut a fi facute pe un pret asemanator pentru a scoate in evidenta plusurile imense RDS, daca alegeam servicii asemanatoare ofertei Telekom, pretul la RDS era de 3,24 euro + 40 de lei ( adica un digi mobil optim 2+ tel fix 1,24 euro+25 lei tv 70 canale+15 lei 20 mbps)

A. Telekom România

91 lei pe lună /  20.09 euro = Mobil Nelimitat S + Televiziune S + Internet M + Voce S;

Mobil Nelimitat S – nelimitat la minute și SMS-uri în rețelele Telekom România, 150 de minute naționale și internaționale către fix, 150 MB trafic de date, trafic nelimitat în aplicațiile Joyn și Telekom TV;

Televiziune S – până la 81 de canale, Telekom TV pe web și mobil, 2 canale HD;

Internet M – până la 20 Mbps pentru download, router wireless inclus;

Voce S – nelimitat pentru minutele consumate în rețele naționale fixe și în Telekom România, dar în afara orelor de vârf + 100 minute incluse în rețelele naționale fixe și mobile + telefon fără fir. Informațiile sunt luate din broșura oferită la evenimentul de lansare.

B. RCS-RDS

101.48 lei cu Digi Tel și 96 lei pe lună fără Digi Tel = Digi Mobil Optim Nelimitat + Televiziune Digital + Fiberlink 500;

Digi Mobil Optim Nelimitat – 5 euro dacă ești abonat a 2 servicii RCS-RDS, 7 euro dacă folosești un singur serviciu RCS-RDS, 10 euro dacă nu ai internet fix sau cablu TV de la RCS-RDS. Am mers pe o ofertă integrată (cablu TV + internet fix, de aceea abonamentul Digi l-am pontat cu 5 euro pe lună). Include convorbiri nelimitate la nivel național și internațional în Uniunea Europeană, SUA, Canada și China, 5 GB trafic de date la viteze de până la 21.6 Mbps.

Televiziune Digital – până la 100 canale TV, 20 de canale în format HD;

Fiberlink 500 – viteze în download de până la 500 Mbps, acces gratuit la Digi Online, 20 de GB în Digi Storage;

Digi Tel – 1.24 euro pe lună și primești convorbiri nelimitate în rețeaua fixă și mobilă a Digi, 100 minute incluse către rețele naționale fixe.
Sursa

, , ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

comments

  1. […] unit sub numele Telekom Romania, cu oferte noi disponibile pe piata. Dupa cum am analizat si ieri Telekom vs RDS&RCS, oferta RCS este incoparabil mai avantajoasa. Si dupa cum vorbeam cu cativa cunoscuti Cosmote a […]

  2. KLAUDYU spune:

    MA MUT PE DIGI,TELEKOM SUNT MINCINOSI SI CU PROGRAME CA LE BAGA DAR NU LE BAGA.

  3. KLAUDYU spune:

    MU VA MUTATI PE TELEKOM CA VA MINT,RECOMANDARE ,DIGI.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Statistici T5
%d blogeri au apreciat: