Home » Personal » Blog » Una de la un afiliat inexistent

Situația afilierii din ultima vreme m-a cam scârbit, pe lânga astea îl mai am și pe Marius care înjură zilnic mizeria din afiliere.

Treaba e cam așa, pe Marius nu știu dacă îl mai pot considera afiliat mic, din toate platformele adună lunar suficient de mult încât să îi dea pofta necesară să continue. Eu însă sunt afiliat mic, nu adun mare rahat dar mizeria m-a făcut să slăbesc motoarele.

Până acum câteva zile trimiteam în rețelele de afiliere din românia și extern circa 200-300 de click-uri/zi. Puțin însă trimiteam. După ce am văzut mizeria „Hai să oprim afilierea de Black Friday că doar proștii au mii de link-uri către noi și oricum ne trimit trafic” pur și simplu mi s-a tăiat, atât de tare încât mi-a fost scârbă să deschid orice blog, având circa 8 aș fi găsit eu ceva de scris.

Însă Marius este activ, se zbate, înjură, schimbă link-uri și face experimente. Până la urmă asta înseamnă să te ții de afiliere. Omul e la pământ cu nervii și e normal, a acoperit tot ce se putea pe o nișă și orice se caută pe acea nișă duce pe unul din site-urile lui.

Trimite zilnic circa 2000 de click-uri către magazine, deci are tot dreptul să fie supărat.

Eu personal nu prea mai am cheful ăla, e adevărat că nici nu prea încasez. Îmi iese acolo de o bere, hosting și ceva device-uri luate fără să justific ceva, cuiva. El face cât să îți permiți mai mult și merită să te ții.

Sunt convins că toate gurile care țipă acum de BF se vor întoarce la acele magazine după BF, toți vor uita că magazinele i-au pus în genunchi obligându-i la un oral cu japca.

Din acest motiv cred că și eu voi încerca să găsesc niște magazine care nu sunt în trendul masei de afiliați, niște magazine care să îmi zică „Mulțumesc gogule pentru cele 100 de click-uri pe zi, uite s-a cumpărat un pix dar dacă nu erai tu , noi nu îl vindeam”.

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

comments

  1. Alex Ciocan spune:

    E a mia oara cand va spun: afilierea pe Romania e o pierdere de vreme si o labareala cronica… Stai la pula altora pe care ii faci cu curu’ mare fara sa zica macar mersi. Eu nu o sa ma bag niciodata in mizeria asta cu afilierea Emag. Singura chestie cu afiliere pe care o am pe ceva site este o afiliere cu Vola si e cu totul altceva fata de emag si pisati de-astia care se vad cu sacii in caruta…

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Statistici T5
%d blogeri au apreciat: