Home » Gadget's » Vaio Phone Biz un telefon fără cartelă

Se pare că ăsta va fi viitorul comunicațiilor, device-urile fără cartelă. Am mai scris pe blog despre un plan de convorbiri fără cartelă si este realizabil.

Practic ai putea plăti abonament unui serviciu gen Microsoft, te conectezi la ce rețea vrei tu din zonă iar Microsoft faca plata providerilor telecom.

Am zis de Microsoft pentru că este implicat și în proiectul telefonului de la Vaio, Phone Biz-ul va avea Windows 10 și va fi testat în Asia. Producătorii spun că, conturile Windows vor fi sincronizate încât să fie același cont ca și pe PC.

Phone Biz Vaio

Utilizatorii vor avea acces la Microsoft SharePoint, Microsoft Exchange și cloudul Azure. For putea utiliza Microsoft’s Continuum, o funcție ce îți permite să îți continui proiectele începute pe laptop, prin alt device Windows 10, deasemenea se va putea conecta la monitoare sau televizoare pentru un ecran mai mare.

Are încorporat GPS, Remote locking, se va putea conecta la rețele criptate.

Phone Biz are carcasa din aluminum și un ecran Full HD și un port usb 2.0

Vor fi 4 versiuni disponibile. Două din ele vor folosi procesoare Oca-Core 1.5 GHz Qualcomm Snapdragon 617.Unul din ele va fi de 5.5 inch cu ecran 1080×1920 iar celălat de 5 inch cu ecran 720×1280.

Celelalte două versiuni vor fi de 5 inch și ecrane de 720×1280. Unul are procesor de 1.2 GHz quad-core iar celălalt 1.1 GHz quad-core .

Memoria Ram va fi între 1 GB și 3 GB iar spațiul de stocare intern între 8 și 16 GB.

Camerele de pe spate vor fi între 8 și 13 MP iar cele frontale de la 1 la 5MP, depinde de versiune și de piața target.

Vânzarea lor va începe în Japonia prin lua Aprilie și vor avea un preț orientativ de 430$.

Până când nu le vedem la treabă, nu îmi pot forma o opinie. La prima vedere par niște telefoane slăbuțe cu un preț piperat pentru care plătim combinația Vaio – Microsoft!

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

comments

 1. francisc spune:

  Noi am putea să mergem pe CDMA. Avem rețele. Însă, nu prea există cerere. La americani e plin.

 2. Alex Ciocan spune:

  pai ma, eu cred ca telefonia mobila oricum se afla cu un picioar in groapa din cauza internetului… asa ca who cares ca are sau nu ceva cartela bagata in telefon?

  • iceuniq spune:

   Providerii au început să se orienteze tot mai mult către datele mobile, de fapt chiar ăsta este războiul purtat acum și în România.

Lasă un comentariu

Statistici T5
%d blogeri au apreciat: