Home » Personal » Blog » Vineri 22:30, când istoria se repetă

ISIS_ORGCHART_V5_FW
Deși nu îmi plac teoriile, există o serie de chestii legate în aceste întâmplări.
#Colectiv vineri 22:30 , apoi dimineața se prăbușește un avion cu pasageri ruși.
#Franța vineri 22:30 , 6 atacuri terorise cu peste 100 de morți și 250 de răniți.

Ambele mai au în comun un concert Rock, fără vreo legătură prostească cred că acolo a fost ținta datorită numărului mare de oameni, nici o treabă cu muzica.

De la începutul anului ne-am pișat pe ea de securitate. Când lătram că imigranții își vor pune planul în aplicare, am fost luat în derâdere, că nu va fi așa. Istoria ne-a învățat un lucrul, se repetă mereu. A fost legenda Calului Troian, acum ISIS are propriul cal troian.

Înainte creștinii ucideau „păgânii”, acum musulmanii ucid creștinii. Deci în esență istoria se repetă, se schimbă doar ambalajele.

Dacă în Franța s-a putut întâmpla așa ceva, unde ăștia au un sistem de securitate foarte strict, vă dați seama că nouă nu ne rămâne de cât să ne rugăm să nu le placă România.

Numai că România are un important rol strategic, se află la frontiera NATO iar pentru o destabilizare puternică, evident rupi întâi frontierele.

Și totuși ce vrea ISIS? Ei nu vor nimic, idioții ăia de se aruncă în aer sunt îndoctrinați cu o religie tâmpită, li se spală creierul cu tot felul de mesaje divine. Însă la bază este doar o manipulare imensă. ISIS nu este de cât un instrument de represie asupra statelor dezvoltate, practic se mută pionii pe tabla europei în timp ce din SIRIA se scoate gazul pe blat. Nimeni nu se mai uită acum la SIRIA, ne uităm toți în ograda noastră.

Doar nu suntem atât de naivi să credem că ăștia au intrat în Franța cu arme la ei și explozibil. Sunt finanțați și coordonați de organizații foarte puternice, nimeni nu ar putea să îi înarmeze din interior fără să fie luați în vizor de serviciile secrete. Sau pot, dacă finanțatorul cunoaște bine mecanismul serviciilor.

Ce urmează? Germania pentru că a fost foarte activă în problema Siriei, Ungaria, Spania și poate Turcia. În România nu cred, asta ar însemna să se îndrepte spre Rusia. Și dacă Rusia se va simți amenințată, a doua zi ISIS, CIA și ce alte căcaturi mai există, devin amintire.

Să gândim puțin logic, Rusia atacă ISIS aerian. ISIS nu atacă Rusia ci Franța un stat care a participat dar se retrăsese din cazul Siriei. Pică un avion rusesc, dar culmea nu pe teritoriul Rusiei ci în zona Siriei, ISIS își revendică atacul însă dovezile spun că nu prea a fost atac.

Deci un fel de „bă noi l-am dat jos pentru că Rusia ne-a atacat, deci uite nouă ne pasă și nu halim Rusia”.

1.Cum au ajuns ăia cu AK 47 într-o sală de concert în timp ce în Franța securitatea are un grad maxim?
2.Cum au ajuns ăia cu explozibil pe ei în preajma unui stadion de fotbal? Știind că la astfel de evenimente securitatea este triplată deoarece meciurile internaționale sunt ținta ideală.
3.Cum au ajuns ăia cu explozibil la stadion știind că acolo se afla președintele franței.

Ori serviciile franceze sunt plantă (mă îndoiesc) ori gruparea are logistica necesară. Cum au planificat totul în paralel cu agenta președintelui, locațiile super aglomerate, AK 47 din copaci și explozibil strâns de la petarde.

Aveți aici o listă cu atentatele de anul acesta, sunt zeci de atentate în toată lumea.

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

comments

 1. Marius spune:

  Are Cristina pe cineva care a fost pe stadion cand s-a intamplat… nebunia. Cica la ei nu e niciun fel de control, nu i-a intampinat nimeni, nici macar un control sumar…
  Puteai lua pe stadion o bata, o chestie… orice.
  Si… totusi, cat de sigura sa fie o carciuma?! Daca vin aia cu AK-ul… ce drq sa faci? Iti pui armata in fiecare zona populata sau… pui lacat la granite?!

  • cKy spune:

   Relaxarea s-a văzut și când l-au evacuat pe președinte după a doua explozie. Ăsta denotă ca serviciile nu știau nimic, ori sunt aia prea buni și au 3 clase de informații peste servicii ori serviciile lor sunt la pământ.

 2. Ca și tine, cred că sunt prea multe coincidențe la mijloc. Și mai cred că serviciile de informații franceze sunt cam praf. Adică să fie el 7 atacuri în același timp și tu ca servicii secrete să nu știi nimic despre nici unu, să nu fii capabil să anticipezi nimic ? Mai există și posibilitatea să se fi infiltrat destule persoane puternice în serviciile franceze astfel încât să poată executa mai multe manevre în același timp.

 3. Daniel H. spune:

  Parerea mea e ca asta e doar inceputul.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Statistici T5
%d blogeri au apreciat: